Переклад паспорту у Львові

Переклад паспорту є одним з найважливіших документів для перекладу. Адже при зміні громадянства на інше, оформленні віз, проведенні різноманітних банківських операцій переклад цього документу є найголовнішим. Для укладення шлюбу з іноземним громадянином чи відкритті власного бізнесу в іноземній державі грамотний переклад найголовнішого документу є важливим для реалізації цих планів. Щоб завірити документ, необхідно, щоб нотаріус поставив печатку і підпис на копії паспорта. Це буде свідчити, що документ перекладений вірно і професійно.

Це може бути тільки у такому випадку, якщо нотаріус впевнений у професійності перекладача. Ми виконуємо переклад паспорту з української на англійську мову та на багато інших мов, в тому числі і рідкісних. Зразок перекладу можна знайти на нашому сайті чи офісі у місті Львові. Якщо Ви замовите послугу в нашому бюро, ви не будете мати сумнів у якості перекладу. Також, якщо у клієнта немає вільного часу, щоб прийти до нас, він може відправити скан паспорту на нашу електронну скриньку. Час на виконання цієї послуги є невеликим, але дуже відповідальним. В нас працюють лише кваліфіковані перекладачі, які мають відповідну освіту, володіють знаннями на юридичну тематику та постійно удосконалюють свої навички на міжнародних та всеукраїнських заходах – конференціях, форумах, семінарах, симпозіумах, презентаціях, майстер класах, круглих столах та ділових зустрічах. До нас звертаються з замовленням постійні клієнти, що є запорукою надійсності та якості наших послуг.

Буває так, що людині з метою покращення свого рівня життя, отримання якісної європейської освіти, пошуку високооплачуваної роботи необхідно оформити дозвіл на перебування в іноземній державі — візу. Для деяких держав можна оформити так звану Шенгенську державу. А що робити, якщо потрібно потрапити у держави, де потрібна спеціальна віза. Наприклад. у Великобританію чи Японію? Тут потрібно оформити спеціальний дозвіл. Зразок оформлення документів на візу можна отримати в наших офісах чи завітати на наш сайт. Для оформлення віз потрібно мати закордонний паспорт, який дійсний 10 років, правильно оформлена візова анкета. Якщо є неповнолітні діти, тоді вони вписуються до анкети разом з батьками, кольорова фотокартка 35х45 мм, довідка про доходи та оплату консульського збору, довідка про мету перебування за кордоном.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Категории: Статьи

Отправить ответ

Оставьте первый комментарий!

X